Het Corona virus houdt het land momenteel in zijn greep. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons als vanzelfsprekend aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij de volgende maatregelen moeten nemen:

– We zijn zuinig op uw en onze gezondheid dus vragen we ook van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen. Dit kan door te mailen (info@rianroosendaal.nl) of te bellen via het algemene nummer (0165-541545). Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.

– Onze showroom blijft vooralsnog gewoon geopend. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen, zo nemen we het begrip ‘voldoende afstand’ in acht en is er desinfectie aanwezig.

– Ook voor bezoek aan onze showroom geldt het dringende verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen.

– Heeft u geen van de genoemde verschijnselen en wilt u graag langskomen? Dat kan. Wij stellen het op prijs dat u van tevoren even contact met ons opneemt als u langs wenst te komen. Dan plannen we samen een afspraak in; we zorgen dan voor voldoende bezetting en kunnen zo rekening houden met het aantal bezoekers in onze showroom.

Ervan uitgaand dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen proberen we u de komende weken toch zo goed mogelijk van dienst te zijn; we rekenen op uw begrip en hulp.

We leven van harte mee met onze collega ondernemers die momenteel hun bedrijf uit voorzorg tijdelijk moeten sluiten. Samen zijn we sterk, hopelijk breken snel weer betere tijden aan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken