Update Covid – Wij blijven graag warm… u ook….

Met het nieuws dat nu ook Nederland in lockdown is, sluiten wij vanaf 15 december tot nader bericht de deuren van onze showroom.

We begrijpen en respecteren tegelijkertijd het besluit en hopen dat het bijdraagt aan het vooruitzicht naar betere tijden! Met het sluiten van onze showroom, stopt echter niet onze dienstverlening en installaties!

We blijven dan ook positief en kijken graag naar wat er wél mag:

– Geplande afspraken voor het plaatsen van een nieuwe kachel of haard gaan gewoon door. We nemen voorafgaand aan de afspraak altijd even contact op om er zeker van te zijn dat iedereen gezond is.

– Advies op maat aan huis! Heeft u zin om u te oriënteren op een nieuwe kachel of haard? Maak een afspraak en we komen op afspraak bij u thuis. Samen nemen we uw ideeën en wensen door, we bekijken de woonsituatie ter plekke en laten u de mogelijkheden zien via o.a. brochures. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven richtlijnen (op 1,5 meter, met mondkapje en iedereen klachtenvrij). Kortom, er is veel mogelijk. Vertel ons uw wensen en we denken graag met u mee.

Bel of mail ons voor een advies aan huis gesprek via:

info@rianroosendaal.nl  of 0165 – 54.15.45

Onze showroom mag dan dicht zijn maar op onze inspiratie pagina ziet u een greep aan uit onze gerealiseerde projecten en komen klanten aan het woord.

En tot slot het allerbelangrijkste: help elkaar waar mogelijk, wees vriendelijk voor elkaar en blijf vooral gezond!