kal fire

KAL-FIRE

Kal-fire is een Nederlands familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1981 door de heer en mevrouw Van Melick opgericht en heeft, ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, nooit iets van dat karakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij de klanten, dealers en producten.
Klik hier om de website te bezoeken.

logo-bellfires-300x158

BELL FIRES

Elke Bellfires gashaard is een kostelijke verrijking van uw interieur. Alle modellen zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Allemaal op aardgas of propaan. Allemaal uit te voeren met een convectiepakket, voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte.
Klik hier om de website te bezoeken.

logo-altech

Altech

De speksteenkachels van Altech combineren vakmanschap met de allernieuwste schone technologieën. Alle Altech producten hebben een verbrandings-efficiency van minimaal 80% en produceren minder dan 0.1% Co. Ze zijn bovendien zo geconstrueerd dat de maximale stralingswarmte-afgifte wordt bereikt.
Klik hier om de website te bezoeken.

skantherm

Skantherm

Skantherm haardkachels werken vanaf het begin samen met succesvolle en leidinggevende designkantoren. Uniek design, innovatieve techniek en hoogwaardige producten maken van Skanterm haardkachels echte verwarmingsmeubels: tijdloos mooi, individueel en onontbeerlijk. Ontdek samen met Skantherm de facetten van vuur.
Klik hier om de website te bezoeken.

france-artisanat-300x180

FRANCE ARTISANAT

Een stijlschouw van France Artisanat is een brandpunt van behaaglijkheid en gezelligheid bij u thuis. En een waardevolle en waardevaste investering. Gun uzelf dat warme gevoel. Haal de rust en romantiek van Frankrijk in huis. Ambiance is niet voor niets een Frans woord.
Klik hier om de website te bezoeken.

hase

Hase kachels

Onze kachels verbruiken heel weinig hout. Hun efficiëntie van ongeveer 80 percent maakt dat ze voorbeeldig werken. Dat zult u wel merken, en weten te waarderen.
Klik hier om de website te bezoeken.

dru-logo

DRU

DRU is een producent van haarden en kachels met een sterke marktpositie in Europa. Deze positie is verkregen door een specialistische en technische ervaring, een zeer ruim assortimentervaring en haar innoverende kracht.
Klik hier om de website te bezoeken.

barbas_logo

BARBAS

Kwalitatief hoogwaardige haarden produceren waar u als klant honderd procent tevreden mee bent, dat is het streven. Toch zijn de haarden van Barbas heel betaalbaar. Dit succes is te danken aan de manier van produceren waarmee Barbas een ongeëvenaarde efficiëntie weet te bereiken.
Klik hier om de website te bezoeken.

buntfires

Buntfires

Buntfires is specialist op het gebied van maatwerk haarden.
Wij leveren van hun houtinzet op maat én houtkachel serie Julius en Flores

Julius is een no-nonsense kachel; hightech en zelfsturend, robuust én afgewerkt met details. Met een mooie laslijn en handgrepen als uiting van pure ambacht. Voor liefhebbers, die graag hout stoken, maar tegelijkertijd een product willen dat vakmanschap uitademt.
Klik hier om de website te bezoeken