ff-19-950-477

PASSIE VOOR VUUR

We hebben een passie voor haarden en vertellen er vurig en met veel vakmanschap over. Wij adviseren deskundig, enthousiast en eerlijk over alle soorten kachels en haarden. Vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in haarden. En natuurlijk verzorgen we ook de vakkundige en veilige plaatsing van uw kachel of haard. Vanaf 1998 hebben we een eigen, gevarieerde showroom in Roosendaal, waar we klanten uit heel West-Brabant gastvrij ontvangen.

Kijken door de ogen van de klant
Dat is het geheim van Rian Roosendaal. We verstaan de kunst om ons te verplaatsen in de wensen, ideeën en financiële mogelijkheden van elke klant. Juist dankzij die persoonlijke aandacht en betrokkenheid hebben we in de wijde regio een uitstekende reputatie opgebouwd. Meedenken, meeleven en meehelpen: dat is de werkwijze van Rian Roosendaal in een notendop. Veel klanten waarderen onze persoonlijke benadering. Maar andersom geldt dat zeker ook. Door het persoonlijke contact leren we onze klanten én hun woonstijl goed kennen. Daardoor krijgen we een goed beeld wat iemand nu eigenlijk voor soort haard of kachel zoekt en in welke woonstijl die uitgevoerd moet worden. Het is voor ons altijd weer een mooie uitdaging om binnen het budget de perfecte haard te vinden voor een klant!

Spelen met vuur
Veiligheid staat voorop bij Rian Roosendaal. Daarom speelt naast comfort en uitstraling veiligheid een hoofdrol. Logisch, vinden wij. Want met vuur moet je niet spelen; je moet er veilig van genieten! Daarom installeren we altijd zelf de haarden en kachels. Daardoor krijgen onze klanten de garantie dat de haard goed, veilig en fraai geïnstalleerd wordt. Bovendien lichten we onze klanten uitgebreid in over het juiste, veilige gebruik en onderhoud van een kachel of haard. Dat draagt wezenlijk bij aan jarenlang gebruiksplezier.
Binnen een tot twee dagen verzorgt Rian Roosendaal de inbouw, het metselen van mantels, het aanbrengen van rookkanalen, de constructie van stijlschouwen en een keurige afwerking van uw haard. Zo zit u er snel en fraai ‘warmpjes bij ’. Ook na de oplevering staan we u met raad en daad bij. Bij vragen of storingen kunt u uiteraard rekenen op onze service.