MAAK KENNIS MET DE NIEUWSTE GENERATIE
ELEKTRISCHE HAARDEN!

Bent u op zoek naar een elektrische haard met een realistisch vlambeeld én stijlvol design? Dan kiest u voor een haard van Element4. Een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden, speciaal bestemd voor bewuste consumenten zoals u.

Een haard die matcht
met uw DNA

Bent u iemand die graag vooruitkijkt? Die bewuste keuzes maakt met het oog op de toekomst, maar tegelijkertijd kritisch is als het gaat om design en techniek? Dan is een elektrische haard van Element4 iets voor u. Onze elektrische haarden onderscheiden zich door een schitterend vlambeeld, ingebouwde verwarming, uiteenlopende inbouwmogelijkheden en een bijna onzichtbare glasplaat. In combinatie met de laatste ledtechnologie en handige bediening via uw app, is deze unieke haard een absolute innovatie in de wereld van elektrische haarden.

HOLLANDSE NUCHTERHEID MET MONDIALE ALLURE
Element4 is een op en top Nederlands merk. We zijn praktisch en nuchter, maar wel met een sterke focus op design. Dat zorgt ervoor dat onze haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten en trendbewuste consumenten. Zoals het echte ‘Dutchies’ betaamt,
is techniek bij ons een belangrijk aandachtspunt. Daarom zijn onze elektrische haarden bedienbaar met de app, beschikken ze over de nieuwste ledtechnologie én anti-reflectieglas. Het eindresultaat? Een bijzonder stijlvolle elektrische haard, met een verrassend realistisch effect.

electric-fires-nl
electric-fires-nl

BEDIENBAAR MET UW
SMARTPHONE OF TABLET

Alle elektrische haarden van Element4 zijn bedienbaar met uw smartphone of tablet. Met behulp van de gebruiksvriendelijke app kunt u het vlambeeld volledig aanpassen aan uw wensen. Zo bepaalt u tevens het verbruik van uw haard. En als u het fijn vindt zet u op afstand de ingebouwde verwarming aan, zo geniet u meteen van een aangename warmte in uw ruimte.

ANTI-REFLECTIEGLAS VOOR
REALISTISCH EFFECT

Het speciale antireflectieglas geeft de elektrische haarden van Element4 een bijzonder effect. U heeft nauwelijks door dat er een glasplaat voor de haard zit. In combinatie met het realistische vlambeeld haalt u het echte ‘open haard-gevoel’ in huis.

electric-fires-nl
electric-fires-nl

ULTRA HD
LEDTECHNOLOGIE

Uw haard beschikt standaard over Ultra HD Ledtechnologie. Dit zorgt voor een diep en rijk vlambeeld en creëert, dankzij het unieke reflecterende vermogen, het effect van hete as in het branderbed.
De leds kunnen tot wel 50.000 branduren maken en het vlambeeld is volledig instelbaar met uw smartphone of tablet. In combinatie met het speciale anti-reflectieglas én het unieke flikkerende effect van de vlammen ontstaat er een beweeglijk en realistisch beeld.