ONZE CONSUMENTEN AAN HET WOORD

Annelie en Claus Jansen

Wij hebben vanaf het begin naar ons bezoek ons heel prettig gevoeld om met jullie samen te werken. Gelijk toen ik deze haard zag was de keus snel gemaakt. Later bij het plaatsen begrepen wij dat Rian openhaarden er even tegenop had gezien omdat ze nog nooit zo'n grote haard hadden geplaatst. Jullie gingen de uitdaging aan en dit was een felicitatie waard want na plaatsing was het een geweldig pronkstuk in onze woonkamer.
Wat wij als klant geweldig hebben gevonden is dat het graniet wat bij de haard hoorde is vervangen door graniet wat helemaal overeenkomt met onze salontafels wat uiteindelijk een mooi geheel vormt met de rest van het interieur.
Wij zijn er ook van overtuigd dat de haard ons een grote besparing geeft op de energiekostenrekening. Overdag wordt veel warmte van de zon binnengelaten door de grote glaspartij op het zuiden en rond 17.00 uur zetten wij de haard aan. Hierdoor maken wij maar weinig gebruik van de vloerverwarming en overige radiatoren in de woning omdat de opstijgende warme lucht de gehele bovenverdieping meeverwarmd. Nogmaals onze dank voor de begeleiding en uiterst vriendelijk behandeling als klant en service die we van jullie hebben gekregen.

Fam. Frik

“Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor de uitstekende service en adviezen bij de aankoop en levering van onze prachtige gashaard. We zullen er straks als het weer wat kouder gaat worden heerlijk van gaan genieten.
Maar ook zonder dat hij brand is het al een geweldige  eye catcher!!”

Fam. Bosbaan

“Na wat opstartproblemen met de afstandsbediening van de gashaard, die niets met Rian Haarden te maken had, genieten wij al 4 jaar van onze haard. Vrienden en familie geven ons nog steeds complimenten over de vormgeving en het gemak die we van deze haard hebben.
Over de service van Rian Haarden niets dan goeds. Ze komen hun afspraken zeker na en bieden hulp waar het nodig is.”

 

Fam. Ouweland

“Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij de firma Rian Roosendaal. Tijdens een eerste kennismaking viel ons gelijk op met wat een servicegerichtheid en vakmanschap we van doen hadden. Stapje voor stapje hebben we gezamenlijk het ‘ haardplan’ uitgewerkt met als hoogtepunt de installatie in de woning.
Bij binnenkomst in de huiskamer is het een blikvanger. Zowel jong als oud spreken er hun bewondering over uit, waarbij met name de combinatie met designschouw zo in het oog springt. Het is iedere dag in huis weer zo’n gevoel van, “de gashaard hoort er zo bij.”

Vif Janssen en Paulus Smits

"Het spel van licht en warmte voegt, als de avonden lengen en nevel de velden al vroeg bedekt, een geweldige extra dimensie toe aan ons interieur en de beleving ervan. Als dan de wijn walst in het glas, is het geluk compleet.

Ria en Piet Obbing hebben op uiterst deskundige wijze de weg gewezen, zich ingeleefd in onze smaak en persoonlijke wensen en die compleet gehonoreerd. Rian Open Haarden is een kwalitatief hoogstandje"

Fam. Gabriels

“Reeds aan het begin van de ontwerpfase van de aanbouw van onze woonkamer hebben wij Rian in de hand genomen om ons uitgebreid te laten adviseren hoe wij onze houthaard droom het beste konden integreren in onze toekomstige zithoek. Piet heeft daarbij in alle rust onze eisen en wensen deskundig in kaart gebracht en uiteindelijk gekozen voor een prachtige Escamo inbouw houthaard met een op maat gemaakt audio video meubel. Tijdens de afbouw heeft Rian wederom in uitstekende samenwerking met ons en met de bouwers onze nieuwe haard uiterst vakkundig geplaatst. Alle lof voor de flexibiliteit en creativiteit welke ondanks een goede voorbereiding bij een dergelijk project in de praktijk altijd onmisbaar blijkt te zijn. Het eindresultaat: Onze droom is werkelijkheid geworden en wij genieten er dagelijks van. Oordeelt u zelf!”

Fam. Witkam

“Bij drastische modernisering van ons huis, hoorde ook een strakke gashaard. Samen met Rian haarden en Hans Oosterom, meubelmaker waarmee nauw samengewerkt wordt, werd ons idee uitgewerkt. Dit heeft geleid tot een uniek resultaat. Een geweldige mooie ombouw, waarin een ruimte voor een flatscreen TV is verwerkt, voor deze strakke doch sfeervolle brede gashaard. Het praktische met het zeer aangename is op deze wijze bijzonder mooi gecombineerd."

Fam. Obbink

“Rian Roosendaal is een vakkundig bedrijf waar de mensen alle tijd hebben genomen om ons te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een gashaard. Ook toen de bouwplannen veranderden bleven ze creatief en enthousiast meedenken wat de beste keus zou zijn. Nadat we de haard gekocht hadden hebben we duidelijke aanwijzingen meegekregen voor onze aannemer. Die wist zodoende precies op welke plek hij welke voorzieningen moest treffen. Toen uiteindelijk de haard geïnstalleerd werd ging dit dan ook van een leien dakje en werd de haard zonder problemen geplaatst. En nu genieten we van een bijzondere haard precies wat we wilden!”